CAT | ESP | ENG    home
>  galeria  >  clients  >  distribuidors  >  serveis  >  contacte 

Mobles & Decoració

Benvinguts a Vidal Mobles i Decoració, amb més de 30 anys d’experiència en projectes Contract per hoteleria e instal·lacions.

La feina del nostre equip propi de disseny, juntament amb col·laboracions especials de diferents interioristes i arquitectes, tenint en compte l'enfoc del client i la fabricació de cadascun dels elements que componen el diferents projectes, sorgeixen espais singulars i únics de diferents estils i característiques.

A través de la nostra web podrà visitar els nostres projectes realitzats i elaborats amb la nostra major dedicació i professionalitat.

· · ·

Contract

De la idea inicial al resultat final

Estem especialitzats en dissenyar, assessorar i produir mobiliari per espais col·lectius amb especial dedicació al món hoteler.

Els nostres projectes els elaborem a partir d’un estudi precís de les necessitats del client, des de la idea inicial, seguint pel disseny dels espais i del mobiliari. Ens ajustem a cada situació i emplaçament en funció dels seus requisits.


Objectius

Qualitat, innovació, millora i disseny

Cada projecte és estudiat i dissenyat amb cura per tal de produir mobles, estructures o instal·lacions d'un alt nivell qualitatiu.

La nostra constant millora a l'hora de elaborar dissenys, la recerca dels productes primaris i dels acabats més adequats en cada projecte ens ha portat a la creació d'espais i a la fabricació de mobiliari d'alta qualitat i a la satisfacció de fer la feina ben feta.

Amb valors com la Qualitat, Innovació, Millora i Disseny ens proposem arribar a tot el món sense cap tipus de límits.


 
 
 

Contacta'ns

Catàlegs Catàleg Contract Catàleg Instal·lacions Catàlegs

Política ecològica

 

     © VIDAL MOBLES & DECORACIÓ SL · cif.: B-07.589.716
        C/ Industrials, nau 3 · 07760 Ciutadella de Menorca · T. (+34)971 38 11 80 · F. (+34)971 48 16 17
        Registro Mercantil de Baleares al folio 98 del tomo 923 del archivo, hoja número PM 5742, inscripción 2a.