CAT | ESP | ENG    home
>  galeria  >  clients  >  distribuidors  >  serveis  >  contacte 
Serveis

Serveis

Els nostres valors més importants són la qualitat del producte, la innovació constant de les tècniques, el disseny de avantguarda i la millora tant amb el tracte amb el client com del resultat final dels projectes.

El treball conjunt entre els nostres professionals, les millors maquinàries i una acurada selecció dels materials fan que la qualitat del producte final sigui destacat i diferent.

Per aconseguir un mobiliari actual i amb una garantia optima ens basem en la recerca constant per trobar les solucions més adequades i les combinacions de materials més adequades. Treballar estretament amb els nostres proveïdors i fabricants amb els mecanismes més avantguardistes ens permet aquesta innovació i millora.

A Vidal Mobles i Decoració contem amb un departament propi de disseny del producte. Les solucions més avantatjoses pel client, el disseny i la viabilitat econòmica són unes premisses que sempre tenim en compte. La nostra feina també és combina amb altres col·laboradors externs (arquitectes, interioristes, ...).

La combinació dels diferents apartats anteriors, la cadena d'elaboració i producció dels diferents projectes i productes, i les ganes d'afrontar nous reptes, fan que Vidal Mobles i Decoració es converteixi en una unitat constant d'evolució i millora.

 
 
 

Contacta'ns

Catàlegs Catàleg Contract Catàleg Instal·lacions Catàlegs

 

     © VIDAL MOBLES & DECORACIÓ SL · cif.: B-07.589.716
        C/ Industrials, nau 3 · 07760 Ciutadella de Menorca · T. (+34)971 38 11 80 · F. (+34)971 48 16 17
        Registro Mercantil de Baleares al folio 98 del tomo 923 del archivo, hoja número PM 5742, inscripción 2a.